Appartementen Appartement te koop Advertentie 313249

Woonruimte79m2
Slaapkamers2
Badkamers2
Prijs289.000
Nieuw bouw289000

Modern appartement met gemeenschappelijk zwembad

Bent u op zoek naar een luxe en comfortabel appartement in een rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik? Dit prachtige appartement, gebouwd in 2018, biedt alles wat u nodig heeft. Met een strakke en moderne stijl, beschikt dit volledig gemeubileerde appartement over 79 m² woonruimte. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een oostelijke oriëntatie, wat zorgt voor veel natuurlijk licht.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en twee moderne badkamers. De open woonkamer leidt naar een prachtige terras waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of een avondmaaltijd. Daarnaast is er ook een balkon en zijn er ingebouwde kasten voor extra opbergruimte. De woning verkeert in uitstekende staat en is voorzien van airconditioning voor uw comfort.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het gemeenschappelijke zwembad waar u kunt afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Daarnaast is er een goed onderhouden tuin waar u kunt ontspannen en genieten van de zon. Voor uw gemak zijn er twee parkeerplekken inbegrepen in de prijs, evenals een lift in het gebouw.

De locatie is ideaal: de supermarkt is letterlijk naast de deur. U loopt dus zo even heen en weer voor een ontbijtje of de benodigdheden voor een zomerse picknick. Het prachtige natuurgebied van Guardamar del Segura is op loopafstand. Via dit natuurgebied bereikt u het aangrenzende strand.
Bovendien verbindt de locatie gemakkelijk met de N-332, waardoor u snel toegang heeft tot andere delen van de stad en omgeving. Deze rustige buurt biedt alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, waardoor het de perfecte plek is om te wonen.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige appartement! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 313249