Appartementen Appartement te koop Advertentie 313276

Prijs110.000
Nieuw bouw110000

Appartement met zwembad dicht bij strand

**Knus Appartement in Rustige Buurt met Vrij Uitzicht**

Ontdek dit charmante appartement van 60 m2 gelegen in een rustige buurt met vrij uitzicht. Dit knusse appartement beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, een terras en een balkon. De woning is goed onderhouden en in goede staat, met ingebouwde kasten voor extra opbergruimte. De zuidelijke orientatie zorgt voor veel natuurlijk licht en een aangename sfeer.

 

**Ideale Locatie met Alle Voorzieningen Binnen Handbereik**

Geniet van het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder supermarkten, restaurants en het strand op korte wandelafstand, ongeveer 800 m. De lift brengt je naar het gemeenschappelijke zwembad, perfect voor ontspanning op warme dagen. Bovendien is de woning goed bereikbaar per fiets en ligt het dicht bij de weg naar omliggende plaatsen, zoals Torrevieja en Alicante.

 

**Perfect Toevluchtsoord met Extra's**

Dit appartement op de vierde verdieping heeft een lift en biedt een eigen parkeerplaats inbegrepen in de prijs. Het is een ideaal toevluchtsoord voor wie op zoek is naar comfort en gemak in een rustige omgeving.

 

Mis deze kans niet om jouw droomwoning te vinden! Bel vandaag nog naar +34 744 714 697 

 

**Wie zijn wij?**

Wij zijn een Nederlandse makelaar in Spanje. Ons team bestaat uit Nederlandse en Spaanse collega´s. Met al bijna 20 jaar aan ervaring in de vastgoedsector hebben wij een solide reputatie opgebouwd en leveren wij een uitstekende service aan onze klanten. We bieden een breed scala aan diensten, inclusief hulp bij het verkrijgen van een spaanse bankrekening of NIE-nummers. Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het proces om een resident te worden. Voor ons zijn de juridische aspecten van vastgoedtransacties net zo belangrijk als alle andere aspecten. Daarom bieden we onze klanten een volledig scala aan juridische diensten, waaronder een volledig juridisch onderzoek van het onroerend goed dat ze willen aankopen. We werken al jaren samen met een bekend advocatenkantoor in Torrevieja, waardoor we onze klanten de best mogelijke juridische ondersteuning kunnen bieden. Deze advocaten zijn zeer ervaren in het Spaanse vastgoedrecht en hebben een grondige kennis van alle juridische procedures omtrent vastgoedtransacties. Bij C y C Inmoasesores staan we vooral bekend om onze service en zetten we altijd de klant op de eerste plaats.

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 313276