Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 313258

Woonruimte178m2
Slaapkamers3
Badkamers1
Prijs370.000

Prachtige woning met zwembad in San Fulgencio

Welkom in deze prachtige vrijstaande woning, gelegen op een royale kavel van 504 m². Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven. Met een woonoppervlakte van 178 m², beschikt deze woning over drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers. De slaapkamers zijn uitgerust met muggenhorren, zodat u altijd kunt genieten van een goede nachtrust. De gehele woning is voorzien van airconditioning en voor uw veiligheid, een alarm.

Buiten vindt u een ruime carport die plaats biedt aan meerdere auto's, evenals een unieke garage met voldoende ruimte voor uw auto, spullen en gereedschap.

Rondom het huis vindt u verschillende terrassen waar u heerlijk kunt ontspannen. Een van de hoogtepunten van deze woning is het solarium met een adembenemend uitzicht. Daarnaast biedt het volledig overdekte terras naast de woonkamer u op de koudere dagen een ideale plek om te genieten van uw ochtendkoffie of een diner. Geweldig is ook het ruime zwembad, perfect voor zomerse dagen.

De sfeervolle tuin is voorzien van een ingenieus en zeer gebruiksvriendelijk bewateringssysteem voor al uw planten en bomen. Regenwater wordt opgevangen en gefilterd in de keurig weggewerkte regentonnen. Dit water gebruikt u zoals u dat wenst, bijvoorbeeld voor de bewatering van de planten of schoonmaak van de woning.

De woning is gebouwd in 2006 en verkeert in uitstekende staat. Met ingebouwde kasten en een handige berging heeft u voldoende opbergruimte.

Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar comfort, luxe en een rustige omgeving. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Bel vandaag nog naar +34 744 714 697 

 

+3464872****
Regio: Alacant/Alicante
Advertentienummer: 313258