Huizen Huis te koop Advertentie 313235

Woonruimte136m2
Prijs395.000
Slaapkamers3
Badkamers3

Geweldige moderne villa met zwembad en garage

Welkom bij deze schitterende villa, een pareltje van 136 m² met een ruime en open indeling. Gebouwd in 2018 en in uitstekende staat, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. De moderne keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur, perfect voor elke kookliefhebber.

Geniet van de zonnige dagen in je eigen prachtige privé zwembad of ontspan in de mooie tuin. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers en drie stijlvolle badkamers, ideaal voor een gezin of gasten. Bovendien is er een terras en een balkon waar je kunt genieten van de zon met een oriëntatie op het zuiden en westen.

Voor extra gemak is er een garage voor gemakkelijk parkeren en een ruime schuur voor opslag van spullen. De ingebouwde kasten en het trastero bieden voldoende opbergruimte. Hoewel de woning geen centrale verwarming heeft, zorgt de goede isolatie voor een aangenaam binnenklimaat.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige chalet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

+3464872****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 313235