Villas & Chalets Villa te koop Advertentie 313275

Woonruimte44m2
Slaapkamers2
Badkamers1
Prijs: Zie omschrijving

Te koop Chalet in Nederland

Te koop luxe chalet in Nederland

Woont u in Spanje en wilt u in de zomermaanden de hitte daar ontvluchten? Wij bieden u een heerlijk onderkomen midden in de bossen van Alphen-Chaam (Noord-Brabant) te koop aan op de gemoedelijke camping Buitenlust. De camping is heerlijk rustig met een verwarmd buitenzwembad, brasserie en kleinschalige animatie en ligt temidden van diverse wandel- en fietsroutes en vlakbij Breda, Tilburg en Baarle-Nassau.

Wat bieden wij u aan:

Luxe Chalet 11x4meter dubbelglas en cv (wintervast) met blokhut (eveneens voorzien van dubbelglas) en grote overkapping met horren waaronder u heerlijk kunt zitten.

Het chalet beschikt over twee slaapkamers (1 met tweepersoons bed van 1.60m breed en 1 met 2 losse eenpersoonsbedden). Daarnaast staat in de woonkamer een nieuwe antracietkleurige hoekbank met een volwaardig 2 persoons pull-outbed erin en een bijpassende hocker met opbergruimte (voor bijvoorbeeld beddengoed).

Badkamer: douche met schuifwand en thermostaatkraan, wastafelmeubel, designradiator en toilet.

Luxe en complete keuken met vaatwasser, heteluchtoven, magnetron, grote koelkast, vriezer met 3 lades, 4 pits gas-op-glas kookplaat en afzuigkap. Zwarte kraan en spoelbak.

Het chalet is rook- en huisdiervrij, aangesloten op een vast gasnet en riool, heeft kabeltv en internetaansluiting met wifi en 2 x16 ampère stroom. Wordt compleet met meubels en inboedel opgeleverd. Bouwjaar is 2023, dus zo goed als nieuw. Het stageld van 2024 is volledig voldaan , dus dit jaar geen kosten meer (m.u.v. eigen gebruik gas/water en elektra)

 

Bas Stevense
+3165122****
Regio: Alle regio's
Advertentienummer: 313275